About us

REDFIRE®

Ontmoet RedFire

Je gezellige avond compleet maken met een knapperend haardvuur? Met de verschillende RedFire producten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een vrolijke Mexicaanse vuurhaard om een exotische avond mee te maken of ga je liever voor een moderner en strakker design? Of heb je liever een meer landelijke uitstraling in je tuin met een van de roesteffect modellen? Je vindt het allemaal in de uitgebreide RedFire collectie.

Voor OutTrade begon het allemaal met de import van kleihaarden. Dit is ook de basis voor de ontwikkeling van RedFire. De ontwikkeling zet door, want tegenwoordig importeert OutTrade ook binnen Europa. Dit is de reden waarom klanten een buitengewoon goede kwaliteit staal kunnen ervaren. Deze staalkwaliteit verschilt per model, waarvan de luxe chimenea’s en vuurschalen zich kenmerken door het dikkere staal. Door jarenlange ervaring beschikt OutTrade over een sterke productkennis en is in staat om perfect in te schatten wat de mogelijkheden in de markt zijn en wat er nodig is om dit te bereiken.

Vuur en grillen

Redfire is een van de merken van Outtrade gericht op vuur en grillen in de tuin. Voor RedFire is het belangrijk om mensen te laten genieten van het buitenleven in de tuin, terras of een andere buitenruimte. De artikelen zijn volgens de laatste trends en designs vormgegeven en veelal het hele jaar door uit voorraad leverbaar. Het klantvriendelijke en gespecialiseerde team staat klaar om te helpen met een succesvolle doorverkoop op de winkelvloer. Er wordt meegedacht met verkooppresentaties en er zijn full colour labels of volledige full colour verpakkingen met een uitgebreide databank vol gezellige sfeerfoto’s en video’s.

Achter de vlammen 

Vernieuwing en boven op de trends en ontwikkelingen van de markt zitten, is een belangrijk aspect van de assortimentssamenstelling van RedFire. De producten van RedFire zijn afgestemd op verschillende tuinstijlen maar bovenal tijdloos. Wij hebben passende producten voor de klassieke en landelijke tuinstijl, maar ook voor de moderne en trendy tuin of terras hebben wij ruime keuze.

De Veelzijdigheid van RedFire

De tuin vormt in de huidige samenleving een belangrijk onderdeel van het woongenot. De trend om je tuin als verlengstuk van je woonkamer en keuken te gebruiken is cruciaal hierbij. Geniet daarom met Redfire niet alleen van een vuurtje stoken in de tuin ook van de veelzijdigheid van de producten op het gebied van koken in je tuin of op je terras. Zo heeft RedFire zijn robuuste vuurschalen die tot de bestsellers uit het assortiment horen. Of maak deze eyecatchers nog specialer in combinatie met een BBQ Tripod en tover je vuurschaal om tot een unieke barbecue, waarbij warmte en smaak elkaar perfect aanvullen!

6+
Verschillende categorieën

De meest geavanceerde verwarmingstechnologieën

20+
RedFire producten

Een compleet assortiment terrasverwarmers van goede kwaliteit.

30+
Landen

Van Nederland tot Australië en alles daar tussenin.